Нашата история

 

Нашата история

Историята на MASCULLINO не започва в гараж, но все пак е история за трима приятели - Красимир, Андон и Петър - които решават да стартират собствен бизнес. Първопричината - един от тях трайно отказваше да обръща внимание на външния си вид през годините и от красив момък се беше превърнал в бунтар с огромна, но трябва да признаем, леко неподдържана брада. Той отказваше да посещава модерните "барбър шопове", но приятелите му откриха, че би полагал сам грижи за брадата си след като му подариха комплект (е, не толкова як като нашия) за един негов рожден ден.

Останалото е история, както се казва. От разговор на разговор с приятели и познати, тримата осъзнахме, че всъщност има много хора в подобна ситуация. Мъже, които, без значение дали посещават "барбър шопове" или не, желаят да се грижат за брадите си в удобно за тях време и място. И така, лека-полека стартирахме нашето скромно начинание, което заедно с Вас се надяваме да развием през годините до неподозирани висоти.

Искрено Ваши,

Красимир, Додо и Петър

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Нека ти разкажем малко повече и за ценностите на нашия екип:

Отговорност

в MASCULLINO ние осъзнаваме, че гласуваното ни доверие от Вас, нашите клиенти и партньори, поражда отговорност за нас, изразена в качеството на предлаганите продукти и услуги и тяхното доставяне.

Почтеност

отговорността върви ръка за ръка с почтеността. За нас е от съществено значение да разбием мита за байганьовщината и тарикатлъка като основни способи за успешен бизнес, затова и държим на честността в работата си.

Хората

Хората, които работят в Mascullino определят разликата. Те са най-важният фактор, който ни отличава в среда на остра конкуренция. Доверието, уважението и подкрепата обуславят връзката между служители и ръководство.

Многообразие

в МASCULLINO приветстваме различните хора. Без значение от твоята възраст, етнос, религия или сексуална ориентация, знай, че си добре дошъл в Брадатото семейство.

Професионализъм

поставяме си високи стандарти за качество в обслужването и отношението към нашите клиенти и партньори. За нас е от съществено значение всеки един от Вас да остане удовлетворен от взаимоотношенията си с нас.

Забавление

нека не се взимаме чак толкова на сериозно. В края на деня, ние си оставаме Трима Ямболски Глупаци, които просто искат да се смеят, вършейки нещо, което им доставя удоволствие.