Балсам за брада – същност, функции и начин на употреба

Проблемът

Балсам за брада 1
Балсам за брада - научете повече!

Въпреки навлизането и популяризирането на специализирани продукти за брада на родния пазар в последно време, все още има доста джентълмени, които използват традиционен шампоан и балсам в грижата за своята брада. Тази практика обаче е погрешна от гледна точка на поддръжката на брадата. Причината - традиционните шампоани и балсами са създадени с цел поддръжка на скалпа на косата, а не на кожата на лицето. Разликата между кожата в тези две зони е значителна. Кожата на скалпа е дебела и съдържа около 130 000 космени фоликула, докато тази на лицето и по-специално под брадата е тънка и по нея са налице около 30 000 космени фоликула. 

Какво значение имат въпросните космени фоликули? Те влияят върху степента на омазняване - колкото повече фоликули, толкова по-мазна е кожата в съответната зона. В резултат, традиционните шампоани и балсами, предназначени за кожата на скалпа, са разработени да елиминират излишното омазняване. Подобен ефект обаче е крайно нежелателен за брадата, тъй като ще доведе до допълнително изсушаване на и без това сухата ви кожа на лицето. Специализираните шампоани и балсами за брада са създадени именно с подобна цел - да омекотяват брадата и кожата на лицето, без да ги изсушават.

Функции

Главната функция на един балсам за брада е да омекоти вашата брада и да ви помогне да я оформите по желания от вас начин.  Тук е важно да отбележим, че другото име, с което е известен у нас любимият на много мъже балсам за брада, е вакса за брада. Въпросните продукти са идентични, въпреки че отскоро на родния пазар може да намерите и друг вид балсам за брада, а именно такъв за измиване, не толкова за стилизиране. Благодарение на първокласния балсам за брада ще имате брада, с която ще изглеждате и ще се чувствате значително по-добре в своето ежедневие. 


Допълнителни ползи

Балсам за брада 2
Балсам за брада - разгледайте!

Употребата на балсам за брада ще ви донесе и други ползи. Допълнителни преимущества на балсам за брада са свързани най-вече с омекотяването на кожата на лицето, както и с предпазването й от различни инфекции. С риск да се повторим, новите модели балсам за брада са направени от меки съставки, които притежават свойството да омекотяват и хидратират кожата. Що се отнася до  антибактериалния ефект на балсам за брада, той също е много полезен, тъй като кожата на лицето ви постоянно е изложена на влиянието на множество атмосферни и други фактори. Качественият балсам за брада ще бъде способен да ви защити от потенциални проблеми с кожни обриви и инфекции. 


Начин на употреба

При продуктите от категория „Балсам за брада“ начинът на използване е почти един и същ. По принцип един балсам за брада е леко твърд и за да бъде употребяван без никакъв проблем, е хубаво да стои на топло. Когато е в подходящо състояние за използване, поставете необходимото количество балсам за брада върху пръстите и стилизирайте по ваше усмотрение. В случай, че бихте искали да промените формата на брадата или мустаците си, или пък да си гарантирате по-голяма фиксация, вероятно ще ви се наложи да добавите и допълнително количество от съответния балсам за брада. 


ВАЖНО

Ние от онлайн магазин Mascullino предлагаме на своите клиенти балсам за брада под търговското наименование -  Пиратската вакса за брада. Балсам за брада, който се отличава с най-високо качество и с отлична ефективност по отношение на оформянето на брадата в желаната форма, на омекотяването на кожата на лицето, както и на антибактериалния ефект. Балсам за брада, който ще ви позволи по всяко време да си осигурявате перфектен външен вид и да се представяте по най-добрия начин пред близки и приятели, колеги, клиенти и бизнес партньори. 

Пиратският балсам за брада, наличен в онлайн магазин Mascullino, е изграден изцяло от естествени съставки. Съставки като арганово масло, масло от бабасу, масло от ший, пчелен восък и т.н. Съставки, които гарантират неговата полезност за човека и му позволяват да се възползва в максимална степен от благотворните свойства на балсам за брада.  


Защо Mascullino?

Mascullino е онлайн магазин, който предлага първокласна козметика за мъже. При нас ще намерите всичко, което ви е необходимо за качествената поддръжка на вашата брада, включително балсам за брада. Ето няколко основателни причини да закупите балсам за брада именно от Mascullino: 

Балсам за брада от онлайн магазин Mascullino: Високо качество – предлагаме ви само и единствено продукти от най-високо качество. Продукти, които са дело на утвърдени производители и отговарят на последните стандарти в козметичната сфера. Продукти, които ще ви помогнат да имате здрава, красива и отлично поддържана брада.

Балсам за брада от онлайн магазин Mascullino: Конкурентни цени – в същото време цените ни за балсам за брада (и не само) са максимално конкурентни и достъпни. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на родния пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия български мъж. Можете да бъдете уверени, че в онлайн магазин Mascullino ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Балсам за брада“.  

Балсам за брада от онлайн магазин Mascullino: Коректно отношение – друго преимущество на пазаруването от онлайн магазин Mascullino е коректното отношение, което ще получите. Доказали сме, че спазваме най-високите стандарти във връзка с обслужване и отношение не само към клиенти, но и към бизнес партньори. Целта на екипа на Mascullino е всеки човек, с който работим, да остане напълно удовлетворен от взаимоотношенията си с нас. 

Балсам за брада от онлайн магазин Mascullino: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация по отношение на избора и последващата употреба на балсам за брада (или който и да е друг от продуктите ни за брада), не се колебайте да се обърнете към екипа на онлайн магазин Mascullino. Ние с радост ще отговорим на вашите въпроси и ще ви насочим към верния избор за красотата и комфорта ви.        

Проблемът

Функции

Допълнителни ползи

Начин на употреба

ВАЖНО

Защо Mascullino?


Оставете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.