Масло за брада – тайните на този вълшебен продукт

Масло за брада – що е то?

Масло за брада е може би любимият продукт на мъжете с бради. Той е познат още и под наименованието олио за брада. Неговото главно предназначение е да омекоти брадата, да стимулира нейния растеж, както и да подобри състоянието на кожата на лицето. Редовната употреба на масло за брада несъмнено ще ви помогне да се сдобиете с желания от вас външен вид. В следващите редове ще ви разкрием тайните на продуктите от категория „Масло за брада“ – какви са ползите от употребата им, по какъв начин да се използват ефективно и с кои други продукти е възможно да се комбинират. 


Масло за брада – ползи    

Логично е да се запитате защо употребата на масло за брада е толкова важно в грижите за вашата брада. Брадата получава необходимите й естествени масла от себума, произвеждан от кожата. Къпането обаче често лишава брадата и кожата от въпросните естествени масла. Така постепенно се стига до изсушаване на кожата и на брадата, а впоследствие – и до накъсване на последната. Какво можете да направите по въпроса? Няма как да спрете да се къпете, затова решението е редовното използване на масло за брада, което да върне на кожата и брадата ви необходимите естествени масла.


Масло за брада – предназначение 

Масло за брада 2
Масло за брада - разгледайте!

Продуктите от категория „Масло за брада“ са предназначени за всички мъже с брада, без значение от дължината на вашата конкретно. Както вече отбелязахме, функцията на качественото масло за брада не е само да стимулира растежа на брадата. То ще помогне на вашата брада да остане мека, подхранена и лесна за оформяне. Също така предоставя на кожата на лицето естествените масла, които са й необходими, и я хидратира. В процеса по растеж на брадата употребата на масло за брада ще предотврати появяването на нежелани симптоми, като например сърбеж и цялостен дискомфорт в ежедневието. 


Допълнителни предимства

Първокласното масло за брада ще ви предостави и някои допълнителни преимущества, които може би не сте очаквали. Например, маслото за брада има подчертан антибактериален ефект, който е особено важен за кожата на лицето ви. Кожа, подложена на напрежение не само по време на бръснене, но и в рамките на стандартното ежедневие (прах, атмосферни фактори и т.н.). Редовната употреба на масло за брада ще предпази кожата на лицето ви от обриви, инфекции и други проблеми от този тип.   


Масло за брада – начин на употреба     

Масло за брада 3
Масло за брада - свържете се с нас!

Едва ли някой може да има проблеми с начина на употреба на продуктите от категория „Масло за брада“. Използването на масло за брада е толкова просто и лесно, че на практика няма как да сгрешите. Поставете в своите длани необходимото количество масло за брада (в следващия абзац ще поговорим по-подробно за количеството) посредством пипетката. След това използвайте пръстите си, за да втриете продукта в брадата и кожата си. Препоръчва се ежедневната употреба на масло за брада, за да има то наистина осезаем ефект по отношение на посочените дотук в текста приложения. 


Масло за брада – препоръчителни количества  

Количествата, в които е добре да се използва закупеното масло за брада, зависят най-вече от дължината на брадата на човека. Или казано по-друг начин, на каква възраст е вашата брада или колко време не сте я бръснали. За хора без брада, които ще използват съответното масло за брада главно с цел омекотяване и хидратиране на кожата на лицето, по 2-3 капки на ден ще са напълно достатъчни. Същото количество масло за брада е необходимо и при малки бради на 1 месец. 

При по-големи бради обаче е добре да се повиши дневното количество масло за брада. Ако брадата ви е на 1-3 месеца, използвайте от 3 до 6 капки масло за брада дневно. В случай, че тя е на 3-12 месеца, капките е удачно да бъдат от 6 до 10. А за наистина големи бради на над 12 месеца е необходимо да се поставят 10 и нагоре капки масло за брада на дневна база. 


Специалното ни предложение: Пиратското масло за брада

Ние от онлайн магазин Mascullino винаги се стремим да предоставяме на своите клиенти първокласни продукти за поддръжка на брада. Един от тези първокласни продукти е нашето пиратско масло за брада (или пиратско олио за брада). То изпълнява пълноценно всички свойства и приложения, предвидени за продуктите от категория „Масло за брада“ – стимулира растежа на брадата, омекотява не само нея, но и кожата на лицето, премахва всякакви сърбежи и дискомфорт по време на растежа на брадата, предпазва от кожни обриви и инфекции. 


Нашето пиратско масло за брада се предлага в три различни аромата. Първият е аромат на манго и дава усещане за екзотика. Вторият е аромат на сандалово дърво, който успокоява и спомага за душевната хармония. И третият е аромат на арганово масло и носи свежест и добро настроение. От вас зависи какъв тип аромат масло за брада предпочитате в своето ежедневие, както и по конкретни поводи и специални събития.   


Ако комбинирате пиратското ни масло за брада с други продукти, налични в онлайн магазин Mascullino, можете да увеличите значително ефекта за своята брада и кожа на лицето. Пример за такъв продукт е дерма ролерът ни за лице. Той разполага с 540 миниатюрни игли от титан, които навлизат безболезнено в човешката кожа. По този начин от една страна се стимулира производството на колаген в кожата, а от друга – се подпомага по-ефективната абсорбация на използваното пиратско масло за брада. Имате възможност да закупите двата продукта заедно в сета „Стимулирай растежа“, като това ще ви гарантира по-изгодна цена.     

Масло за брада – що е то?

Масло за брада – ползи

Масло за брада – предназначение

Допълнителни предимства

Масло за брада – начин на употреба 

Масло за брада – препоръчителни количества

 



  • kakagitmota185

    BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    BTC has increased 20 times in the last year, and other coins have increased 800 times!!!

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange Binance to Get free rewards. Don’t miss the most important opportunity in life!!!

    https://hi.switchy.io/91xl


Оставете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.